Никакъв късмет няма Валери Божинов,  нито в любовта,  нито във

...
Никакъв късмет няма Валери Божинов,  нито в любовта,  нито във
Коментари Харесай

Поредната разлъка: Биляна и Валери пак се разделиха! Любимата му го заряза сам по празниците

Никакъв шанс няма Валери Божинов,  нито в любовта,  нито във футбола, видя HotArena.

Бившия нападател на сръбския Партизан остана с пръст в уста за Нова година,  откакто обичаната му Биляна Дол го изостави. След малко помирение сред двамата Биляна още веднъж се прибра в родния Белград. Красавицата посрещна там 2020 година в напълно женска компания. Брюнетката се отдаде на щури вечери в едни от най-скъпите заведения в сръбската столица. Биляна не стопира да пуска фотоси в мрежата и да изяснява, че се усеща доста щастлива. На нито една от тях не попада Валери Божинов.

След като двамата се разделиха преди няколко месеца, а след това отново се събраха, очевидно вятърът на любовта ги отнася в радикално разнообразни направления и те още веднъж загърбват взаимоотношенията си. Валери от своя страна беше уединен по празниците. Около Коледа той се събра за малко с Ники Михайлов и Николета. През останалото време Валери бе напълно в мъжка компания. Според слуховете Биляна Дол от известно време въобще не припарва до България, а срещите й с приятелката и някогашната брачна половинка на Валери -Николета, стават все по-редки.

За футболиста се оказа сложна задача да се откри непрекъсната половинка в живота и футболен тим, в който да финишира кариерата си откакто напусна Ботев (Враца), нападателят още веднъж остана без клуб. Сега той още веднъж се мъча да се завърне в Италия, само че за жалост не в огромните грандове. Според издания на Апенините Валери Е осъществил диалог Със спортния шеф на Ливорно Виторио Кодзела, който открива нападатели за огромния футбол. Божинов, който скоро навършва 34 години,  съвършен за Ливорно,  защото е свободен сътрудник и няма да се заплаща трансферната сума за него, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР